MASCARETES AFA

Sí, ja heu pogut veure que tenim nova web, però això no és tot. L’AFA vol que comenceu el curs ben protegits i ben guapus també. Durant aquest estiu hem continuat treballant perquè el primer dia de curs cada nen i nena tingui la seva mascareta homologada i amb el logo de l’AFA. Esperem que us agradin i les feu servir. Amb la mascareta teniu un flyer on podeu veure les instruccions de rentat i conservació. GRÀCIES FAMÍLIES!!!!

One thought on “MASCARETES AFA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s