ARA SOM AFA

 Benvolgudes famílies, 

Ens alegra comunicar-vos el canvi de nom de l’AMPA (Associació de mares i pares d’alumnes) de Can Sorts, que a partir d’ara passa a ser AFA (Associació de famílies d’alumnes), tal com vam aprovar a la darrera Assemblea General. Creiem que la nova denominació s’adapta millor al nou concepte de família que ha anat evolucionant amb el temps, als canvis de la societat i a la realitat de les famílies de la nostra escola. 

L’escola és el marc on conviuen molts tipus de famílies, més enllà del model tradicional, i el canvi de nom vol reflectir aquesta diversitat i pluralitat, que ens enriqueix a tots, com a escola i societat, per avançar cap a un model més inclusiu i igualitari. 

Veureu que amb el canvi de nom també hem renovat el logo que vol simbolitzar l’AFA de Can Sorts com un espai obert a totes les famílies. Actualment, també estem preparant la renovació de la pàgina web per estrenar-la a l’inici del nou curs al setembre, amb un nou format i tota la informació dels serveis, activitats i projectes que fem. 

Finalment, volem aprofitar per animar-vos a col·laborar i participar, de la manera que vulgueu o pugueu, ja que totes les famílies som part de l’AFA, i són molts els reptes engrescadors que tenim al davant per millorar l’educació dels nostres fills i filles. 

Molt bon curs, famílies!!! 

Junta AFA de Can Sorts. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s